Zeytinburnu Personel Servisi

ZEYTINBURNU

Zeytinburnu Personel Servisi

Personel Taşımacılığı Turbüs Ulaşım, Firmaların en büyük sıkıntılarından biri olan ulaşım sorununa Turbüs Ulaşım, olarak çözüm üretmek en büyük hedeflerimizden biridir. Müşterilerimize sunduğumuz yüksek hizmet standartlarının sürekliliğini sağlayabilmek amacı ile kontrol ve denetimlerimizi sürekli olarak yapmaktayız. Tüm personel servis araçlarını denetliyor ve takibini sağlıyoruz.

Bu güne kadar, Şirketlere, Holdinglere, Fabrikalara, Özel ve Kamu kurumlarına Personel Taşımacılığı, konusunda hizmet verdik ve vermeye devam etmekteyiz.

 

Tüm servis sürücülerimizde, Ticari Taşıt Kullanma belgelerini tüm Eğitim ve seminerlere katılarak alan iş deneyimlerinin zirvesinde, sorumluluk sahibi, trafik kurallarına azami ölçüde riayet eden güler yüzlü kişilerdir.

 

Servis araçlarımızın tamamı, yeni, yolcularımız için konforlu, iç ve dış temizlikleri devamlı yapılan, herhangi bir servis aksamasına veya gecikmeye meydan vermemesi için periyodik bakımları özenle yapılmış, Trafik, kasko, ihtiyari mali mesuliyet sigortası ve ferdi koltuk sigortaları yapılmış araçlardır.

 

Çalışmakta olduğumuz firma personelini sabah evinden alıp işyerine vaktinde yetiştiriyor ve akşam mesai saati bitiminde, sözleşmedeki saatinde alıp huzurlu ve güvenli bir şekilde evine ulaştırıyoruz. Taşınan tüm personellerimize koltuk sigorta güvencesi sağlıyoruz.

 

Modern ve yeni Minibüs ve Otobüs filomuz ile servis araçlarımızın arıza vs. durumlarında yedek araçlarımız


Personel Taşımacılığı alanında referanslarımız için info@turbus.com.tr ile yada teklif iste formundan bize ulaşabilirsiniz.


Yorum Yazın