TURBUS | Turizm Taşımacılığı

Turizm Taşımacılığı

Turbüs Ulaşım, hizmetlerinde kişi veya kurum ayırt etmeden, yurtiçi veya yurtdışına yönelik özel turlara Minibüs, Midibüs ve Otobüs temini sağlamaktadır. Bu kapsamda örneğin; kurum ve kuruluşların hazırladıkları özel programlar çerçevesinde yurtdışı turlarına, Vakıf ve derneklerin düzenledikleri gezi programlarına, hafta sonu ve günübirlik gezilere Minibüs ve Otobüs temininde bulunmaktadır. Programın nerede başlayıp nerede biteceğine kendinizin karar vereceğiniz bu özel turlara, Turbüs Ulaşım güvencesiyle, profesyonel sürücü ve modern filosundan seçeceğiniz araçlarla konforlu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

İstanbul’da faaliyette bulunan Turizm Taşımacılığı Firmamız.

Her köşesinden tarih ve kültür fışkıran Anadolu’nun güzelliklerini keşfetmek için düzenleyeceğiniz kısa veya uzun süreli turlara Turbüs Ulaşım, güvencesiyle çıkabilirsiniz. Her türlü kültür ve inanç gezileri, yerli ve yabancı turist grupları için seyahat acenteleri tarafından düzenlenen Anadolu turlarına araç temin edebilirsiniz. Turbüs Ulaşım, bu gezilerinizde modern araç filosuyla, güzergah deneyimi olan sürücüleriyle, bilgilendirici rehberleriyle, güvenli ve konforlu bir yolculuk seçeneği sunuyor. Özel grupların yurtiçi kültür turlarına araç temini hizmeti sağladığımız gibi, yerli ve yabancı seyahat Acentelerinin tur programlarında da talep edilen araç kapasiteleri 9 kişilik -14 kişilik-17 kişilik – 27 kişilik -31 kişilik-46 kişilik ve 55 kişilik minib&am

  • Yurtiçi Kültür Turları

  • Servis araçlarımızın tamamı, yeni, yolcularımız için konforlu

SEKTÖRDEKİ FARKLARIMIZ BELGE VE EĞİTİMLERİMİZ

Mesleki Eğitim Programı
Taşımacılık Alanında Alınan ISO9002 Belgesi
Güvenli Sürücü Seçim Kriterleri
Uydu Takip Sistemi Teknolojisi
Rehber Eğitimi
Psikoteknik Test Uygulaması

EĞİTİMLERİMİZ

Turbüs Ulaşım Hizmetleri Eğitimi
İletişim
Güvenli Sürüş Teknikleri
İlk Yardım
Acil Durum Eğitimi
Zincir Takma Eğitimi
Problem Çözme Teknikleri
Stres Yönetimi

ARAÇLARIMIZ

Turbüs, ABS ve ASR güvenlik donanımına sahip, 5 yaşının altında, Mercedes, Volkswagen, Ford ve Fiat marka araçların yer aldığı bir filoya sahiptir. Araçlarımız, gerek görünümleri gerekse donanımlarıyla Servis Hizmet Yönetmeliği’nde belirtilen standartların çok daha üzerinde standartlarda hazırlanmaktadır.

Servis taşımacılığı teklifi almak için
Lütfen iletişime geçin

TEKLİF AL